HTML

kisNorbi és kisRéka

Sportolásról, táplálkozásról szabadon

Friss topikok

Linkblog

Ketten ismét belevágunk a tavaszi-nyári szálkásításba... Sikerül-e hozni a tavalyi eredményt?

2010.02.24. 11:55 gunilla

Gunilla és Gudrun egy pár. Külsejükre nem panaszkodhatnak igazán, de emberi mivoltukból adódik, hogy nem mindig elégedettek a külsejükkel.

Gunilla a megszállott futó és kajacsipegető, tipikus körtealkat.

Gudrun, a süteményen nevelkedett, ám magát idővel megregulázó "testépítőjelölt", általa utált testrésze a has(háj).

Ezek vagyunk mi.

A tavalyi év áprilisában egymástól szinte teljesen függetlenül úgy kezdtük gondolni, hogy bár semmiképp sincs rossz alakunk, mi lenne, ha ezen a nyáron elérnénk valamit, amit eddig még SOHA nem értünk el a sok sport és egészséges táplálkozás ellenére SEM. Hát belevágtunk. ÉS SIKERÜLT! (Tavalyi képek a fejlődésünkről hamarosan!!!) Természetesen, mivel ez több hónapon keresztül tartó, nagy fegyelmet igénylő életmód volt, ősz óta mindketten romlottunk (bár ez több ok miatt is van: szeptember óta külföldön élünk, és nem tudtunk igazán ezzel foglalkozni.. :().

De mivel közeleg a jóidő, úgy döntöttünk, ismét belevágunk.

Mostani adatok:

GUNILLA: magasság-168 cm, súly (reggel): 58,5 kg (kép hamarosan!)

GUDRUN: magasság-183 cm súly (reggel): 71,3 kg (ez esetben is inkább a képek beszélnek majd)

A tavalyi súlyok: Gunilla minimum-50,4 kg reggel. Gudrun súlya hasonló volt, az ő esetében a zsír és az izom kicserélődése volt jelentős...

Szóval az első cél, hogy áprilisra visszaálljunk olyasmire, amilyenről akkor is indultunk, és aztán megismételjünk valami hasonlót a nyárra. :) (Én egyelőre a normális súlyom -54-55 kg- visszaállítására törekszem (a sport visszahozásával életembe), míg Gudrun erőteljes izomnövelésbe és zabálásba kezdett...)

Lássuk, sikerül-e megismételnünk a tavalyi eredményeket!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisnorbikisreka.blog.hu/api/trackback/id/tr481786362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása